A Little Attention to the Details Goes a Long Way

Functional but tired, this veneer-finished designer bar was in need of some TLC. Its time really came around when it got caught, overnight, in a rainstorm. This was the perfect moment for an upgrade. Our clients based in Surrey relied on us for a brand new vision.

We saw this great project as an opportunity not just to "refresh" but create a piece that felt entirely new. From start to finish, we listened to our clients' needs and presented a new look. They put their faith in our high-quality craftsmanship, and we got down to work.

Instead of resurfacing the bar, we spray painted the side and top panels in a cheerful cherry red while changing the centre shelves to a sleek glacier white. Our unique spray technique comes with 10-year adhesion guarantee which means this project will be shimmering for years to come.

To bring this beautiful designer bar into the 21st century, we finished it off with a high-gloss mirror polish for a playful mix of modern and retro appeal.

© 2018 COMPLETE REFINISH. ALL RIGHTS RESERVED

Schedule Callback